ZENGİNLER NASIL ZENGİN KALIR?

ZENGİNLER NASIL ZENGİN KALIR?


1)      Tüm paralarını harcamazlar. Kolay gibi gözükse de uygulayabilmek kişisel disiplin gerektirir. Çabuk ve kolay yoldan zengin olan insanların çoğu, piyangodan para kazananlar, futbolcular ya da ünlü oyuncular, birkaç yıl içinde yeniden parasız kalırlar. Zenginliklerini koruyan zenginler paralarının hepsini harcamazlar ve bu zenginlerin çoğunun en önemli taktiğidir. Kazandıklarından az harcayarak yaşarlar ve bu şekilde nakit biriktirebilirler.

2)      Yatırım yaparlar. Sadece yatırımla ilgili haberleri okuyup paralarını vadeli hesapta tutmazlar veya kazandıkları para ile uçak almazlar. Zenginliklerini fırsatlara yönlendirirler, servetlerini büyütürler ve sonra da yatırım yaparlar. Genellikle büyük risk alırlar ve çok para kaybederler ama bunu amaçlı ve hedefe odaklı olarak gerçekleştirirler; yavaş ve emin adımlarla hareket edip zararlarından öğrenirler. Zamanla 10 ila 20 sene sonra yatırımları eksponansiyel olarak büyür ve zenginleşirler.


Yatırım kısaca şunlarda oluşur:

İnsanları zenginleştiren zenginleri ise daha da zenginleştiren iki temel yatırım vardır:

1)      Emlak
2)      İş/Ticaret

Dolandırıcılık, kumar gibi yasadışı yollar olsa da emlak ve ticari yatırımlar sürdürülebilir ve güvenilirdir.

Buna göre zengin olmak için veya serveti koruyabilmek için şunlar önerilebilir:

Hisse senetlerine yatırım: Hisse senetleri diğer insanların şirketlerinin küçük parçalarına sahip olmanızı sağlarlar.  Finansal durumunuzu iyileştirip bir işletmenin büyüme sürecini öğrenebilirsiniz. Ayrıca yeni yatırımcıların küçükten başlayarak düzenli yatırım yapmasına olanak sağlarlar ki bu uzun sürede servet birikimini sağlar.

Emlak yatırımı: Oturacağınız daireyi alarak başlayın.


Kendi işini kurmak:  Yeni zenginlerin izlediği en temel yol belki de bu yol.

Yorumlar

  1. This research investigated the impact of downside gambler gender on the relationship between the gambler having dependent youngsters living at home and the gambler perpetrating or being a vic... For extra info on AAC’s commitment to moral marketing and remedy practices, or to learn extra about the way to|tips on how to} choose a remedy supplier, visit our About AAC web page. Our helpline is offered for free of charge|without charge} to you 카지노 and with no obligation to enter into remedy. Neither PsychGuides.com nor AAC receives any fee or different charge that's dependent upon which remedy supplier a customer could ultimately choose. To discuss about the signs of a playing dependancy and your particular person state of affairs.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

POKEMON KOMPLO TEORİLERİ

Satoshi Nakamoto Tehlikesi

Ölü Coinler - Çöp Coinler